Apr 26, 2012, 10:32 AM

Къщата е пуста 

  Poetry » Love
524 0 1

Къщата е пуста

 Мамо, 

къщата е пуста,

и толкова е страшно,

тихо, като че е сън.

 

И все те търся, мамо,

и бягам в спомени,

но те не могат да те върнат,

истинска и жива.

 

Остава мъката в душата,

разкъсваща до болка,

а тебе все те няма,

мамо...

 

Понякога си мисля,

ще се събудя от кошмара,

ще бъдеш пак до мен.

 

Но не...

При мене идва, вместо теб,

единствено скръбта.

© Даниела Петракиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??