Nov 6, 2016, 6:23 PM

Къщичка на колела /песен/ 

  Poetry » Love, Authors song
790 0 0

Двамата със теб
обикаляме си по света
с нашата любима
къщичка на колела.


В наш'та каравана има
мир, любов и светлина,
трябва ли ни нещо

друго на тази земя? –
Аз не мисля така...

Защото
всеки ден започва
със усмивката любима.
Аз съм твоя, ти си мой-
емоция, незаменима!

Не, не е любов това!
Нещо повече е, да.
Влюбена била съм
много пъти до сега,
но никога преди
не съм се чувствала така.

Не. Не е любов това-
не е любов, а е мечта –
моята красива, сбъдната мечта-
ти си.
Ти си това

*********
Да казва кой каквото ще,

но на нас ни е добре –

стига само да сме двама

някъде със наш'та каравана...

Денем слънцето пече,
аз съм с моето момче.
Лъчите галят косите,
от щастие блестят очите...

Точно тук,

на тази поляна

и пред наш'та каравана,

аз ти заявявам,

че искам вечно да съм твойта дама.

Знам, че искаш го и ти –
то по всичко си личи,

че и ти си влюбен до уши

във мен –

с мен мечтаеш да започва

всеки твой вълшебен ден...
Двамата със теб сме в плен на любовта –
в плен на нашата красива
сбъдната мечта –
аз и ти сме това!

© Цветелина Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??