Dec 20, 2007, 8:37 PM

късметчета 

  Poetry » Other
999 0 5
От късметите на всички
да ви се падне по трохичка.
Така ще имате от всичко:
здраве, щастие, успех, парички.
Умножете по хиляда -
толкова ви се полага.

© Анка Чедомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??