Dec 23, 2008, 4:25 PM

Късна прошка 

  Poetry » Love
579 0 1

И ето те, стоиш пред мен,

завоевател с завоювано сърце,

по-истински от всички други

и с за милувка протегнати ръце!

 

Твърде дълго търси тази обич,

твърде дълго чаках аз.

Твърде късно идваш страдащ

и за прошка молиш в този час!

 

С коси от спомен разпилени,

със сълзи от прах и изгарящи очи,

с чужди устни в дългите ти, празни дни,

а сърцето счупено - мълчи.

 

И само в моите обятия намери ти

последен пристан, миг надежда

и аз дочакала - прегръщам те,

а разпилените ни дни поглъща вечността безбрежна!

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??