May 11, 2011, 2:31 PM

Късно е 

  Poetry » Love
781 0 2

На Руси (1978 г.-2008 г.)

 

 

Не можах да съм твоя.

Ала в мислите бях.

Не признах, че те искам.

Но за теб тайно мечтах.

 

Ти с години мълча.

Влюбването прикри.

Пусна ме да си тръгна.

Неволно ме нарани.

 

Глупаво премълчахме

чувствата между нас.

Ако имахме смелост,

бихме имали шанс.

 

Времето как да върна?

Невъзможно, нали?!

Късно е. Теб те няма.

Липсваш ми. И боли.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??