Apr 18, 2007, 11:15 AM

Лафает 

  Poetry
442 0 1

Lafayette
12.06.2001г.

В детството си щом се върна,
спомен траен има там,
как едно дете - дете отглежда
и таз любов превръща се в храм.

Искрена и нежна обич породена,
най-чиста обич на света,
детска обич между мен и нея,
изплетена от нишките на любовта.

" Мама" в моите прегръдки тя изрече,
научи се да ходи от моите ръце,
тази мила дума, отправена към мене,
завинаги ще топли моето сърце.

Детската усмивка аз винаги ще помня,
не ще забравя нейното гласче,
мислите по-чисти от водата,
а душата по-лека от перце.

Това е най-голямото богатство,
богатство, спечелено с любов,
любов, свързваща душите
на хората, които чуват този зов.

© Зорница Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??