Oct 13, 2015, 9:22 PM

Лагерен огън 

  Poetry » Phylosophy
510 0 2

Навън, навътре

Навътре, навън

Ръгаш, блъскаш,

Ръчкаш

С пръчка.

Огнено докосване

Пари ръката ти

Не викай, зъби стискай

Здраво

 

Един

Истински

Мъж

Трябва

Да знае

Как

Да издържа

На болка

И щом се опариш
Недей се отказва

 

Така

         се поддържа

                                 огън!

© Кирил Пролев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??