Jul 14, 2009, 11:39 AM

Лазурно... 

  Poetry
393 0 3

Разлива се лазурът във очите ти.

В най-синьото на твоите очи...

Морето се е ширнало смирено

под слънчевите ласки златни.

 

Нататък... все навътре, в необятното,

вълните се прегръщаха със вятъра.

А птиците чертаеха миражи

в небесното прозорче на душата ти.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??