Разказ за вечната любов Марко да напише,
Мариана с порой от емоции лошотията да избрише,
Синчецът да грейне с многоцветната дъга,
Иржи да ни усмихне с някоя комшийска шега,
Младен да ни въздигне в космични висини,
а Стойчо с телеграма безаварийно да ни приземи;
😅!
Сенда да ни премери сетивния градус на стенда,
Мария в редица ураган безглаголни да подреди,
Валя шапка от паралелни светове да ни скрои,
Веси красота от любовна изповед да ни омеси,
Рози деликатно в есе да ни напомни,
че пътят ни осеян е с дупки и бомби,
💕
Дани и Роби оплетени в любовните въжета,
вечно търсещи - вечно влюбени момчета!
Мислителят приседнал и подпрял глава,
все ще измъдри нещо по-така!
И ще ви четем в очакване на вечерта,
светулки да присветват под красивата луна,
🐒
пастирка стадото си в стих и тя да прибере,
генека я я събрание на входа да ни сбере,
я уборка на квартала да направи,
и накрая с ангелски крила
нежно и красиво да ни приласкае
очаквана нощта...
🦋
Очаквайте продължение...
© П Антонова All rights reserved.