Jun 22, 2021, 7:51 PM

Леле мале, мале леле 

  Poetry » Humour
331 0 4
 

В мислите ми нема драми,
нема турски сериали.
Има само голи дами
мАж кат мене невиждали.

И да се пофала, бате,
щом кат свирна, са готови -
Бърже бегат у кревата,
а след туй... ги сменям с нови...

Баце Жоро не прощава!
Има не харем, войска,
и на всяка го подава...
Как какво? Познай сега...
*****
Но да взема за реала
блага дума да река.
Турски там ми е сериала,
нема кьорава жена.

Има бачкане (ма яко)
кинтите са все във липса...
Леле, чак ми са доплака,
я да пийна малко винце!...
*****
Баце, мого ми а гот,
пиян съм и хипнотизиран...
Ей, красиф е тоз живот,
сека мацка веке имам...

29.09.2020.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??