Mar 28, 2010, 12:48 PM

Лепенка 

  Poetry
615 0 3

ЛЕПЕНКА

 

Лепната

от малкия ми син

върху гърба

на стара книга.

 

„Обичам да казвам „да”

и да правя обратното”.

 

И Дж. Д. Селинджър

ми се усмихва

не знам от колко много

време.

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??