May 16, 2006, 4:23 PM

Летец 

  Poetry
684 0 2

Ти вече си голямото момиче,
голяма, ала с детски светове.
Мечтите ти, уви, не са за кариера
или за бляскави бижута и коли.

Ти вече си голяма стюардеса.
Летиш из цялата страна
и всички кътчета са ти познати
освен едно - любимото момче.

Любимо е и вечно ще те радва,
дори да престарееш и тежиш.
То вечно ще те следва до безкрая,
а ти целувки ще му подариш.

След десетте години на летене
ще кацнеш в своя дом любим
и ще се усмихнеш на креватчето, постлано
за твоя син - летец любим.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много яко!! Как си се сетила точно за летене да го напишеш... Може по много начини да се тълкува това летене, не само буквално...
  • Еми, поздрави!!!
Random works
: ??:??