Apr 27, 2015, 6:24 PM

Летен сън 

  Poetry » Love
386 0 0

Хвана ме
за ръката,
целуна ми
рамото
и ми подари
една усмивка
и малко небе.
Знаех, че
всичко ще бъде
наред.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??