Aug 23, 2024, 7:41 AM

Летни мигове 

  Poetry
50 1 0

Лятото с морето свири,

изгревът оставя дири–

розови и после златни

в нежна лятна необятност.

 

Търся те и те намирам,

миговете не прибирам,

нека да растат и плискат

любовта си, както искат.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??