ЛЕТНИ МИСЛИ ПРЕЗ ЗИМАТА
Той не харесва жени като мен -
без особен финес
и небрежно скалъпили
тоалет пет за шест,
без прическа и грим, и в прекия
и в преносния смисъл
да го обичам
си е направо безмислено,
това между нас
е като три грешки във изречение,
като лятна буря,
която след час изобщо няма да има значение...
© Радка Миндова All rights reserved.