Nov 24, 2017, 3:21 PM

Лицемерно 

  Poetry
496 0 0

Тъй бързо пламнахме, горяхме

и като летен дъжд премина всичко.

Като ураган във прерия вилняхме,

а днес затихнали сме скрито.

 

Изказахме словата гръмки,

сега забравено не казваме ни дума.

В очите гледахме се бурно,

а днес дори ще се подминем.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??