Jun 7, 2022, 8:46 AM

Лицето на властта 

  Poetry » Civilian
249 1 4
 

- Какво е съвест
и морал?
Попита политикът гъзест
родина, род (и пол) предал...

- Измислици, май, ми се струва,
на разни психо и поети!
И звучно цял народ напсува
досипвайки си питието.

Съблече кожата си после
и се показа нещо друго...
Морал и съвест дали може
да разбере... едно влечуго?...

 

 

03.05.2022.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??