Mar 9, 2017, 12:06 PM

Ликувам в омраза 

  Poetry » Love
452 0 1

В моите дрехи все още има човек.

А в твоите, дяволе, само мърша остана.

Събличаш ги, пускаш ги в оня ковчег,

дето нявга душа се крепеше на рана.

 

Перата от твойта проскубана същност

адски ми пречат, да знаеш, изчадие.

Събирай парцалите и всичката жлъчност!

Омръзна ми, чуйш ли, туй нежелание!

 

Път-магистрала, потегляй надолу.

Тук място за тебе във мен не остана.

Размачкани спомени, всички прикрити покрову.

Изчезвай и махай се, тъни в забрава.

 

Избухваш в пламенен бяс и ликувам.

Колко чаках най-сетне да хукнеш.

Танцувам ей тук и празнувам

деня, в който твоята гадост ще рухне.

© Диана All rights reserved.

05.11.12

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много гняв и болка трябва да има тук. Повече от ясно пресъздадени. Поздравления! Хареса ми!
Random works
: ??:??