Apr 3, 2012, 4:04 PM

Лимонада и котешки езичета в събота вечер 

  Poetry » Love
810 1 14

 

 



той е висок

през уикендите

тя е алиса

прибира я в нощното шкафче

говори ѝ глупости за приспиване

и я сънува

с черешови устни

с тъмни очи

 

а през седмицата

е тиха

той мълчи

пият лимонада и се прегръщат

чертаят знаци за любов

и ги крият под килима

някой друг ще си направи татуировка с тях

 

обаче в края на деня

тя има навика

да се превръща в котка

да ляга уморена

върху някой клюкарски вестник

да ближе рани

върху страницата с хороскопа му

а сутрин

докато той си допива кафето

с пакет от котешки езичета

тя се бута в ръцете му

и когато я погали по ребрата

започва бавно да мърка

докато следобед

се крие от ревнивия му поглед

мяука рядко

и тайно му разхвърля дрехите

а той я гони между стаите

за да я хване и помилва нежно

 

и все пак

той е достатъчно висок

за да се катери погледът ѝ постоянно

по стръмното му голо тяло

което после

ще целуват пръстите ѝ жадно

 

алиса е пораснало момиче

 


 

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??