Jul 16, 2013, 9:52 PM

Липса 

  Poetry » Love
602 0 1

Липса проклета в гърдите тежи,

когато любимия до теб не лежи.

Разделени сте само от няколко дни,

а нещо в теб жестоко боли.

 

Болка в гърдите силна те удря

и знаеш, че в теб задава се буря.

Силна липса усещаш, нали?

И изведнъж всичко започва в теб да вали.

 

А навън красота, море и вълни,

хора говорят безчетни шеги,

но в тебе е мрачно, душата тъжи

и липсата вътре крещи ли, крещи!

 

На каквото и райско място да си,

без него е сиво, грозно дори.

Липсата още в гърдите стои

и ще изчезне, когато до него си ти!

© Габриела Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??