Nov 5, 2008, 6:09 PM

Липсва ми 

  Poetry » Other
1477 0 22

Господи, липсва ми моят баща.

Вече почти 5 години го няма.

Липсва ми силната мъжка ръка,

нежно докосваща моето рамо.

 

 

 

 

Вгледана в багрите на есента,

в тази красива и пъстра палитра,

създаваща чувство за топлина,

усещам, че нещо ужасно ми липсва.

 

 

15.10.2008

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??