Apr 18, 2007, 7:50 AM

ЛИПСВАШ МИ 

  Poetry
716 0 1

Липсваш ми...

и плача нощем тайно

за теб, за любовта,

за отминалата ни съдба.


 

Липсваш ми...

дори когато си при мене,

когато ме прегръщаш

и нежно ме целуваш.


 

Липсваш ми...

но не липсвам ти и аз, нали?

Защото сърцето ти далече е сега,

далече... там, при другата жена.

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??