Nov 14, 2009, 1:08 AM

Липсваш ми (8) 

  Poetry » Love
578 0 6

 

 

 

 

Копнежът ми -
премръзнало врабче,
притискам
и те измислям.

... е ли по-истинска,
от двете луни на небето,
измислената...

липсваш ми.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??