Любовта ми е повече от истинна
И минах с теб през тези долини
Преградите между нас ти ги разруши
Със сигурност няма да ни заболи
Вярвай ми и обичай само мен,
А дали не съм отново заблуден от
Шума на настъпващия тежък ден
Мила, искам много да те видя
И болката си вече да надвия
© Илия Кузев All rights reserved.