May 30, 2015, 9:55 PM

Лиричен случай на умора 

  Poetry » Love
382 0 1

Лиричен случай на умора
Отхвърлени са часове и сцени
прегледани съгласия и откази
условно е изчистена графата временно
и стриктно редактиран том от отговори
групирани са плюсове и минуси
числа фиксират разни страници
отделят се последици отминали
разделя се измисленото от реалност
Събрани настрана остават грижи
изтрива се неясна преднамереност
откъсват се съмнителни усилия
избутва се назад смълчана смелост

Изчистено събрано пакетирано
Изхвърлено е старото в боклука
Изхвърлена от скука и умората –
Началото дали е тук…

© Ел Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Началото могло би да започне
    от нищото на нулата чрез трус.
    С инат и хъс във името на спорта
    два минуса превръщат се във плюс.

    Поздравления! Добри попадения имаш!
Random works
: ??:??