Nov 18, 2011, 6:09 AM

Лист хартия 

  Poetry » Other
649 0 2

Аз съм само

лист хартия...

Ще излетя,

ще изгоря,

ще изтлея...

Като птица

с дъжда

ще се слея,

но не ще

ослепея.

© Денис Метев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??