Apr 22, 2010, 10:03 AM

Листи за късане 

  Poetry » Love
554 0 1

Пред иконата стоя,
моля се.



Търся те в изписаните листи,

сред думите, така болезнено изречени.
А откривам само разпиляната си същност,

в лъжите ти коварни
вречена.
Не мога да разкъсам думите и
чувствата.


Останаха ми само листите.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??