Dec 9, 2010, 8:43 PM

Логика 

  Poetry » Other
591 0 9

Женска логика - нищо не питай!
Звезден свод, аромат във косите
и е светло край тебе до бяло -
топло тяло до твоето тяло.

Цветна рокля във делника сив
прави празник от него красив.
Тънки токчета с трепет довеждат
в него цялата твоя надежда!

Няма логика. Или пък има -
тя, жената, е твоя любима.
Тя е този завършек логичен,
дето прави света ти различен.

9.12.2010

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??