Apr 9, 2017, 2:03 AM

Локва 

  Poetry » Other
210 0 0

Няма никой


Локва

 

Стълби

 

У дома

 

Няма дим

 

Въглени и огън

 

Има плач


Светулки и тъга.

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??