Jan 13, 2013, 11:01 AM  

Лотосова роса 

  Poetry
669 0 9



летя над лотос
усещам аромат
но до вълшебния нектар
не стигам
копнея мъничко да вкуся
от сладостта

утрото посипва
дланите ми със слънца
а пеперудата от съня ми
литва

дочувам топъл шепот
усмихвам се
и отпивам от устните ти
лотосовата роса

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??