Mar 1, 2017, 1:07 PM

Love story 

  Poetry » Love
229 0 0

Любовта ли

ми се стори,

или ти ме гледаше

убийствено 

довечера?

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??