Apr 21, 2024, 8:04 PM

Луда любов 

  Poetry » Love
108 4 6

      

      Луда любов

 

Луда любов, озарила нощта!

Бие сърцето ми само за тебе…

Луда любов като чудна мечта

спира при мен в омагьосано време!

 

Луда любов и безброй светлини!

Мракът в нюансите тъмни пулсира…

Луда любов и във нея си ти –

пристан душата ми в тебе намира.

 

Огнени чувства смущават съня –

луда любов като вино опива!

Вънка изгрява далечна звезда,

тръгва към мене и пътя намира.

 

Шепне ми с чувство пак жълта луна.

Луда любов ми целува косите!

Луда любов – цветове, красота!

Сменят се лудо и нощите с дните…

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??