Apr 21, 2010, 10:46 AM

Лудите - те да са живи! 

  Poetry » Love
975 0 6

 


Лудите - те да са живи!

/ провокирано от " Познавам те" - Naransina /

Това е за тебе "Смях под глазура"!
Това е за тебе... Пари в очите...
Колко е малко, като пред амбразура
туй дето тупти под гърдите...

Нежност и Огън в душата танцуват.
Люляков цвят се сипе от листите.
Само в Небето ще те целувам...
Само в Небето ти ще ме искаш...

С очи не търси моите устни...
Сам ще ти кажа: Обичах... Обичам!
Пролетна вечер над нас ще се спусне
и само пред Господ в теб ще се вричам...

Не знаех, че мога сърце да целувам...
Зная, че исках да бъде красиво...
Докато умните нейде умуват,
лудите... Лудите - те да са живи!


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??