Jan 6, 2010, 10:46 AM

Лудите в мен 

  Poetry » Phylosophy
903 0 22

Много лъгах във този живот

и със истини той ме ужили,

много обич раздавах без зов

и привлякох най-тъмните сили.

 

Сега съм по-тиха от гроб,

но две луди във мене пируват,

едната ми гледа на боб,

а другата с Фром си хортуват.

 

Пп. Ерих Фром – немски психолог и философ (1900-1980)

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??