May 1, 2008, 6:51 AM

Лудница № 3 

  Poetry » Love
549 0 6
Искам да съм кучешка каишка,
та да мога някак си, поне така,
изведеш ли кучето да пишка
аз да съм във твоята ръка!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??