Feb 2, 2007, 12:52 PM

Лудница 

  Poetry
661 0 3
Като луда се спусках
след чуждата музика,
но вече ми е глупаво
да слушам другите!

Няма с кого да се сравнявам
изведнъж:
и това е причина
да съм най-после аз!

Останала съм,
но съм отишла,
мислила съм,
но съм действала,

никой не обича слабаците –
самосъжалението е за глупаците.

Промени, любов, лудост
– те са за мене!
Тази година ще се виждам само с мъже,
докато не разбера
в кого ще се влюбя.
Имам нужда от време,
свое време,
някой да спре, ако може,
земята!

Нямам с кого
да се състезавам
изведнъж –
и това е причина
да съм най-после,
най-после аз.

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??