Oct 14, 2016, 12:25 PM

Лудост 

  Poetry » Other
294 0 2

Едно признание отсреща

се усмихва на небето.

Сигурно е лудо, казват вещо

ценителите на сърцето.

 

И никой не разбра, че то се моли.

Засили се, политна леко – ето!

Усмивката му тиха над тополите

се сля с тази на небитието.

© Владимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??