Jul 25, 2017, 9:00 AM

Лудостта 

  Poetry » Other
271 0 0

Докосвам те! Понякога те милвам!

Ти бягаш, хитро се изплъзваш.

В други къщи, сърца и 

умове се приютяваш.

Благ с теб съм,

не те ругая,

не те отричам.

Готов съм цялата любов,

която пазя да ти дам.

Ти гледаш отвисоко,

присмиваш се и чакаш 

в душата си детето да открия.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??