Sep 29, 2013, 7:02 PM

Луна 

  Poetry
444 0 2

Дали е тъжна тази нощ луната,

дали изгубила е някоя звезда...

блести си ярко там в далечината,

блести поредна нощ сама.

 

Притаила дъх внимателно я гледам,

има в нея много красота...

ала малко хора я разбират,

те си казват ''просто някаква луна''

 

събрала в нея всички тайни,

нашите въздишки и сълзи...

и тази нощ тъй ярко свети,

но колко хора вдигнаха глави.

 

© Мооп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??