Feb 18, 2009, 9:30 AM

Луна в Риби 

  Poetry
982 0 1

Не живея тук. Скрих се в мъглите,
отвлякох душите на всички ви,
да ми танцувате нощем в мой ритъм
и мойте вдъхновения да сричате.

В приказно-перверзни истории
до един съм ви заключила.
На живо както щете ви оставям да говорите,
но в мойто измерение мойта лудост ви се е случила.

Преливам мисли една в друга
и мисля си,  че на ум съм по-истинска.
Луна в Риби и мен ме излъга,
но аз и за нея някое магично място ще си измисля.

18.02.2009г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "В приказно-первезни истории
    ДО ЕДИН съм ви заключила..."

    АПЛОДИСМЕНТИ ЗА НАПИСАНОТО! Дръж ги яко и при нужда ги отключвай срещу висока цена!(На лирическата говоря, разбира се.)
Random works
: ??:??