Луната танцува и ме гледа -
гледа как кротко залепям очи.
Тя трепти нежна, восъчно бледа,
гледа кой тази нощ няма да спи.
Кръгла, следи съня през стъклото,
разбито стъкло от смели мечти,
гледа и се върти над леглото -
легло на уморените дни.
© Тинка Това All rights reserved.
страшно ми хареса.
с обич за теб.