Nov 5, 2008, 10:02 AM

Лунен танц 

  Poetry » Love
564 0 4

Помолих аз Луната, облаците да надхитри!

Морето е постлало лунната пътека,

по нея ти да дойдеш

и да танцуваме прегърнати-пламтящи светли ангели!

Морето ще ни приюти и пази!

- Ела и покани ме!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??