Jan 6, 2008, 7:53 AM

Лунна соната 

  Poetry » Love
938 0 29
   Бе тихо.
Шепнеха звезди
молитва свята.

   Бе чудно.
Бяхме аз и ти.
И Лунната соната...

   Бе светло.
Нежно ни огря
любов лазурна.

   Бе странно.
Времето ли спря?
А може би сънувах...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??