Feb 24, 2015, 10:49 PM

Лунна вечер 

  Poetry » Love
574 0 1

Луната във сияние блести,

посипва лунен прах върху тревата

и тази нощ на мен не ми се спи

усещам как върти се в кръг земята.


Вятърът във стаята ми влиза,

целува нежно голите ми рамене,

загръща ме с прозрачната си риза

и ме докосва с твоите ръце.


Следи от теб навсякъде откривам,

цигарата ти недопушена стои

и чашите със вино все доливам

измамно е, лъжовно и боли...


В душата ми е пусто,бяло,снежно

и само сълзи топлят ми очите,

разхвърлила съм в стаята небрежно

спомените и мечтите.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сигурно след всяка раздяла е така. Красиво изразена тъга.
Random works
: ??:??