Oct 2, 2017, 1:05 AM

Лунната камбана 

  Poetry » Love
307 0 4

Луната 

е една камбана,

красяща

земната ни шир.

 

Сърцето

е любовна рана,

завита

в зимен тебешир.

 

Когато 

звънне тя в небето

и ехо

тук се отрази,

 

сърцето

от любов в полето

самичко

ще се размрази...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??