Dec 9, 2012, 1:42 PM

Лунни детелини 

  Poetry » Other
575 0 7



Малки снежинки
танцуват свенливо
на първия си бал,
в косите им за който
кристални диадеми
зимата е вплела.
Под студения прожектор
на безмълвната луна,
от умора натежали,
плахо валс играят
и върху земята
с реверанс
главици бавно скланят.

Вятърът
снежинките повдига,
те от радост заискряват,
завърта ги
и на лунна светлина
детелини с тях
във въздуха рисува.






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??