Aug 1, 2023, 8:49 AM

Лунно царство 

  Poetry » Love, Landscape
703 1 2

Сънят-реалност мой ще стане

най-сетне щом се предадеш

Вълна-звезда и вятър пламнал,

съм аз- твой порив най-горещ.

 

В морето плава златен заник

души танцуват във екстаз,

допрени нежно меки длани,

туптят сърца в среднощен час.

 

Луна сияе, бледо хало

обгръща лика замечтан,

воалът бял на време спряло

е наш свещен божествен храм.

© Мария Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??