Jul 23, 2021, 8:09 PM

Лятна манджа 

  Poetry » Humour
462 1 10

Понякога ,каква съм аз

една оклюмана такваз.

Как пък малко тук не заваля

                    да разхлади,

избива ме на сън дори.

 

Полягвам и потъвам в миг 

унесена съм на бряг един.

Повява леко бриз и виждам

идва къмто мен

един мираж....men!

О, тяло и глава на гръцки бог!

 И аз едва примигвам с очи

миражът да не отлети.....

До мен е той, о, боже мой

навежда се над мен

 изпълва взора мой!

 

- Ще ставаш ли?

Часът е вече 5 ( следобед)

- Кога ще сготвиш за вечеря

долма ,нали ми обеща!

 

Пиперките му пълня

и с всяка следваща

сънят ми избледнява....

Брегът, морето, бриза

и онзи men до мен.

Ама ще види той ( мъжът ми)

В каймата сложих

половин пакет

лют червен пипер!

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??