Аз съм твоето лято, къпещо те в светлина.
Аз съм твоето лятно момиче,
обичащо те повече от всичко на света.
Аз съм твой порок, твоя радост.
Твое желание, твоя слабост.
Моята душа е огледало на твоята.
Лятна светлина, криеща се вътре в теб.
Нежността, красотата...
Усмивки, изтъкани от топлина.
...
Неопорочено лятото остава
мечтано, извоювано.
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ All rights reserved.