Mar 9, 2008, 1:11 PM

Лято 

  Poetry
548 0 9
Защото не обичаш мойта сянка...
И откровено каза - ти си.
Защото слънцето залязва и изгрява,
а календарът отброява дните...

Защото ме очакваш на брега си.
Сама съм. И ми е студено.
Защото промълви: "Ела, стопли се."
Аз мисля, че е време. Че е време...

Мигът е палав. Често се променя.
А времето, а времето е злато.
Защото трябва, трябва и да вземем...
Да тръгнем с теб към истинското лято...

© Людмила Билярска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??